Pin It

Πετρέλαιο θέρμανσης Αργυρούπολη

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Πετρέλαιο θέρμανσης Αργυρούπολη

Πετρέλαιο θέρμανσης Αργυρούπολη 210 76 10 345 – 210 97 14 790 – 210 99 19 245

Πετρέλαιο θέρμανσης Αργυρούπολη και ησυχάσατε! Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της εταιρίας μας, ΕΚΟ Αποστολίδης. Από το 1980 παραδίδουμε σε κάθε οικία, επαγγελματικό χώρο αλλά και δημόσιες υπηρεσίες πετρέλαιο θέρμανσης, στην Αργυρούπολη και τις γύρω περιοχές.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ο κόσμος κινείται με πετρέλαιο και η γκάμα προϊόντων που παράγονται από πετρέλαιο είναι σχεδόν ατελείωτη. Τα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης αντιπροσωπεύουν περισσότερο από τα δύο τρίτα των προϊόντων από ένα βαρέλι αργού πετρελαίου και οι ανεξάρτητοι έμποροι πετρελαίου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διανομή αυτών των προϊόντων και είναι ζωτικής σημασίας στην αλυσίδα εμπορίας καυσίμων.

Σταγόνα πετρελαίου που πέφτει από την κάνουλα

Σταγόνα πετρελαίου που πέφτει από την κάνουλα

Ένας έμπορος πετρελαίου είναι κάποιος που αγοράζει εξευγενισμένα προϊόντα πετρελαίου από έναν προμηθευτή, συνήθως μια μεγάλη πετρελαϊκή εταιρεία και στη συνέχεια μεταπωλεί τα προϊόντα σε επίπεδο χονδρικής ή λιανικής. Οι έμποροι αναφέρονται επίσης ως διανομείς.

Πετρέλαιο θέρμανσης Αργυρούπολη δεξαμενή πετρελαίου

Πετρέλαιο θέρμανσης Αργυρούπολη δεξαμενή πετρελαίου

Η γκάμα των προϊόντων που πωλούνται από ανεξάρτητους εμπόρους περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα εξέρχονται από το βαρέλι του αργού πετρελαίου – βενζίνη, πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, λιπαντικά, καύσιμα αεροσκαφών, κηροζίνη και διάφορα άλλα εξευγενισμένα προϊόντα πετρελαίου.

Οι διανομείς συμμετέχουν επίσης σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που συνδέονται με την πετρελαϊκή βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων, των πλυντηρίων αυτοκινήτων, των κέντρων ταχείας λίπανσης και των κέντρων ενεργειακής κατανάλωσης. Έχουν αποδειχθεί ότι είναι ο πιο καινοτόμος και αποτελεσματικός κρίκος στην αλυσίδα εμπορίας πετρελαίου. Ο ανεξάρτητος έμπορος, ως άτομο μικρής επιχείρησης, βρίσκεται κοντά στην περιοχή του και μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς και στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Αν και μπορούν να πουλήσουν το προϊόν τους με το εμπορικό σήμα μιας μεγάλης πετρελαϊκής εταιρείας, δεν συμμετέχουν γενικά στην παραγωγή πετρελαίου ή στη διύλιση.

Μετά την επεξεργασία του αργού πετρελαίου, εισέρχεται στο σύστημα διανομής. Μεταφέρεται συνήθως από το διυλιστήριο με βυτιοφόρα φορτηγό, φορτηγίδα σε τερματικό αποθήκευσης, το οποίο ονομάζεται επίσης δεξαμενή αποθήκευσης.

Από εκεί, ο προμηθευτής έχει διάφορες επιλογές σχετικά με τον τρόπο διανομής του προϊόντος και πολλοί προμηθευτές, ιδιαίτερα μεγάλες ολοκληρωμένες εταιρείες πετρελαίου, χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό μεθόδων διανομής. Στην περίπτωση της βενζίνης και του πετρελαίου ντίζελ, για παράδειγμα, οι προμηθευτές μπορούν να πουλήσουν το προϊόν τους μέσω σταθμών που ανήκουν στην επιχείρηση ή μισθώνονται από αυτούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο προμηθευτής παραδίδει γενικά το προϊόν κατευθείαν από τον τερματικό σταθμό.

Το επώνυμο προϊόν πωλείται υπό την επωνυμία του προμηθευτή, πολλές φορές μια μεγάλη εταιρεία πετρελαίου. Το μη εμπορικό σήμα ή το προϊόν “ιδιωτικής μάρκας” πωλείται γενικά υπό την επωνυμία του ανεξάρτητου εμπόρου.

Ορισμένοι έμποροι ασκούν μόνο τη λειτουργία του διανομέα, αγοράζουν προϊόν από προμηθευτή και στη συνέχεια πωλούν σε χονδρική βάση σε πρατήρια καυσίμων, γεωργικούς συνεταιρισμούς και ένα ευρύ φάσμα από άλλους χονδρεμπόρους. Οι ανεξάρτητοι έμποροι διανέμουν γενικά το προϊόν τους μέσω των φορτηγών της εταιρείας τους.

Οι δύο βασικές μορφές καυσίμου πετρελαίου είναι το απόσταγμα, το οποίο είναι ένα ελαφρότερο, πιο εξευγενισμένο πετρέλαιο, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για οικιακούς σκοπούς θέρμανσης ή κίνησης και το υπολειμματικό, το οποίο είναι βαρύτερο έλαιο, το οποίο χρησιμοποιείται συχνότερα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και για εμπορικούς και βιομηχανικούς σκοπούς.

Η επιχείρηση πετρελαίου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και γενικά υπάρχουν αρκετές εταιρείες καυσίμων πετρελαίου που λειτουργούν σε οποιαδήποτε περιοχή όπου διατίθεται στο εμπόριο καύσιμου πετρελαίου. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα για τους καταναλωτές, επειδή τους προσφέρει την ελευθερία επιλογής να αγοράζουν με βάση την καλύτερη τιμή και υπηρεσία.

Οι σημερινοί σύγχρονοι έμποροι πετρελαίου προσφέρουν στους καταναλωτές ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων και συντήρησης εξοπλισμού θέρμανσης, των ενεργειακών ελέγχων στο σπίτι και πολλών άλλων υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους διαθέσιμους πόρους τους για ενέργεια.


Leave a Reply